***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Citrónové bublinky

25. června 2006 v 10:50 |  Kuchařka
Stupeň obtížnosti
1 l citrónové zmrzliny (sorbet)
1 láhev šampusu
(obojího může být víc)

1. Do skleniček (nejlépe vysokých) nandáme lžící citrónovou zmrzlinu až téměř po okraj.
2. Zmrzlinu pomalu přelijeme šampusem, aby byly skleničky plné. Do každé skleničky dáme brčko a můžeme podávat.
3. Skleničky průběžně doplňujeme - zmrzlinu můžeme opakovaně přelévat šampusem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama