***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Králík na kari koření, brambory, ledový salát s ředkvičkami

25. června 2006 v 11:09 |  Kuchařka
0587 - Králík na kari koření, brambory, ledový salát s ředkvičkami
- 1/2 kg králičího masa bez kosti
- 1 cibule
- 5 stroužků česneku
- 80g celeru
- 120g mrkve
- 400g brambor
- olivový olej
- 200g ledového salátu
- 250g ředkviček
- petrželová nať
- sůl, kari koření, ocet, cukr
Omyté a osušené králičí maso nakrájíme na velké kousky, osolíme, ochutíme kari kořením a pokapeme olivovým olejem. Necháme asi hodinku v chladu. Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na hranolky, česnek a cibuli na plátky. Do pekáčku dáme naložené maso, obložíme zeleninou, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Ledový salát naservírujeme na salátové misky, dozdobíme plátky ředkviček a zalijeme sladkokyselou zálivkou. Podáváme s vařenými bramborami ozdobené sekanou petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama