***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Tuňák s koriandrovou omáčkou

25. června 2006 v 11:16 |  Kuchařka
0577 - Tuňák s koriandrovou omáčkou
- 600 g čerstvého tuňáka
- 100g čerstvého koriandru
- 80 g strouhaného parmezánu
- 50 g piniových semínek
- 6 stroužků česneku
- 1 dcl olivového oleje
- sůl, bílý pepř
Porce tuňáka osolíme, opepříme, potřeme oleje a grilujeme na lávovém grilu nebo opékáme na teflonové pánvi dozlatova. Koriandr, parmazán, česnek, piniová semínka a olej vložíme do mixeru a rozmixujeme. Osolíme a podáváme s upraveným tuňákem a vařenými bramborami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama