***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Ashley Olsen

25. července 2006 v 8:49 |  Slavní
Herečka

Datum narození:13.06.1986

Místo narození:Sherman Oaks, Kalifornie, USA
Znamení:Blíženci

Filmografie:
2004 New York Minute (producentka) - Jane Ryan
2003 The Challenge (TV) - Lizzie Dalton
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky /Charlie's Angels: Full Throttle/ - Future Angel
2002 Výlet do Říma /When In Rome/ (video, hlavní producentka) - Leila
2002 První jízda /Getting There/ (video, hlavní producentka) - Taylor Hunter
2002 Tough Cookie (TV seriál, hlavní producentka)
2001 Holiday in the Sun (video, hlavní producentka) - Alex Stewart
2001 Mary-Kate and Ashley in Action! (TV seriál, hlas, hlavní producentka) - Ashley/speciální agentka Amber
2001 So Little Time (TV seriál, hlavní producentka) - Chloe Carlson
2001 Sestry v Londýně /Winning London/ (video, hlavní producentka) - Riley Lawrence
2001 Fashion Forward: Spring 2001 (TV, hlavní producentka)
2000 The Amazing Adventures of Mary-Kate & Ashley (video)
2000 Sestry v akci /Our Lips Are Sealed/ (hlavní producentka) - Ashley Parker/Abby Turtleby/
Andrea Frauenfelder
2000 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Greatest Parties (video)
2000 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance (video, hlavní producentka)
2000 7th Heaven (TV seriál) - Sue Murphy v epizodě: "Gossip"
1999 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Fashion Party (video, hlavní producentka)
1999 Gólová výměna /Switching Goals/ (TV, hlavní producentka) - Emma Stanton
1999 Výlet do Paříže /Passport to Paris/ (video, hlavní producentka) - Allyson 'Ally' Porter
1998 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Camping Party (video)
1998 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume Party (video)
1998 Táta z plakátu /Billboard Dad/ - Emily Tyler
1998 Two of a Kind TV seriál - Ashley Burke
1997 The Adventures of Mary-Kate & Ashley -Ashley
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley -Ashley
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Ashley
1995 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Sleepover Party (video) - Ashley
1995 Malé dohazovačky /It Takes Two/ - Alyssa Callaway
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama