***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Kirsten Dunst

25. července 2006 v 8:42 |  Slavní
Herečka

Datum narození:30.4.1982

Místo narození:Point Pleasant, New Jersey, USA
Znamení:Býk
Životopis:
Kirsten začala svou profesionální kariéru již ve třech letech, kdy se poprvé objevila v televizní reklamě. když jich měla na kontě okolo sta, získala roli v celovečerním filmu Povídky z New Yorku Martin Scorseseho, Francise Forda Coppoly a Woodyho Allena.
Poprvé výrazněji na sebe upozornila ve filmu Malé ženy "Little Women" (1994), kde ve věku 12 let ztvárnila roli Amy Marchové. Tento film byl natočen podle stejnojmenného románu. Průlom nastal u snímku Smrt panen "Virgin Suicides", kde ztvárnila roli Lux Lisbanové. Film, kde je plno vášní, lásky a sexu. Dalsí snímek je Šílená/Krásný "Crazy/Beautiful" (2001), kde v roli zbohatlé dívky Nicole zamiluje do Carlose, chudého chlapce latinskoamerického původu. Jejím nejnovějším filmem je "Spider-Man" (2002). Který pro ni byl zatím největším hereckým úspěchem, ve kterém si zahrála s Tobey Maguirem. Svou roli znovu ztvární v jeho druhém pokračování.
Filmografie:
2005 Wimbledon
2004 Spider Man 2 /Spider Man 2/ - M.J. 2004 The Amazing Spider-Man - Mary Jane Watson
2003 Eternal Sunshine of the Spotless Mind
2003 Mona Lisa Smile - Betty Warren
2003 Levity
2003 Kaena: The Prophecy - Kaena
2002 MTV Video Music Awards 2002 (TV) - sama sebe
2002 Spider-Man /Spider-Man/ - Mary Jane Watson
2002 Spider-Mania (TV) - sama sebe
2002 The 74th Annual Academy Awards (TV) - sama sebe
2001 The Mummy Parody (TV) - sama sebe
2001 The Cat's Meow - Marion Davies
2001 Šílená/Krásný /Crazy/Beautiful/ - Nicole Oakley
2001 2001 MTV Movie Awards (TV) - host
2001 Skousni to! /Get Over It/ - Kelly Woods/Helena
2000 All Forgotten - Zinaida
2000 Savage Garden: Superstars and Cannonballs: Live and on Tour in Australia
(videoklip) - dívka v metru (v klipu 'I Knew I Loved You')
2000 Deeply - Silly
2000 Bravo, Girls! /Bring It On/ - Torrance Shipman
2000 Luckytown blues /Luckytown/ - Lidda Doyles
2000 Vrána 3: Návrat /The Crow: Salvation/ - Erin Randall
1999 Čmuchalky /Dick/ - Betsy Jobs
1999 Drop Dead Gorgeous - Amber Atkins
1999 Smrt panen /The Virgin Suicides/ - Lux Lisbon
1999 The Devil's Arithmetic (TV) - Hannah Stern
1998 Stories from My Childhood (hlas) - Alice/Gerda
1998 The Animated Adventures of Tom Sawyer (video, hlas) - Becky Thatcher
1998 Strike! - Verena von Stefan
1998 Malí válečníci /Small Soldiers/ - Christy Fimple
1998 Fifteen and Pregnant (TV) - Tina Spangler
1997 Odvážné srdce /True Heart/ - Bonnie
1997 Vrtěti psem /Wag the Dog/ - Tracy Lime
1997 Anastázie /Anastasia/ (hlas) - mladá Anastasia
1997 Věž hrůzy /Tower of Terror/ (TV) - Anna
Odkazy:www.superiorpics.com/kirsten_dunst
neoficiální stránka
neoficiální stránka
neoficiální stránka
Kontakt:C/O Iris Burton Agency
8916 Ashcroft Ave
Los Angeles, CA 90048
USA
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ellesoith Ellesoith | E-mail | Web | 10. května 2017 v 21:14 | Reagovat

payday loans lodi ca

      http://loanbadoknpz.com/ - unsecured loans

    <a href="http://loanbadoknpz.com/">bad credit personal loans</a>

    personal loans with fair credit score

2 Ivlevsoith Ivlevsoith | E-mail | Web | 12. května 2017 v 2:14 | Reagovat

offerta cialis online

      <a href=http://cheapcialismsz.com/>cialis generic</a>

    <a href="http://cheapcialismsz.com/">cialis cheap</a>

    cialis on line best price

3 Jamessoith Jamessoith | E-mail | Web | 13. května 2017 v 13:47 | Reagovat

comprare cialis ch

      <a href=http://cialisforsalenrx.com/>buy cialis</a>

    <a href="http://cialisforsalenrx.com/">buy cialis</a>

    cialis price in karachi

4 cash cash | E-mail | Web | 13. května 2017 v 23:13 | Reagovat

Hello!

5 Lidasoith Lidasoith | E-mail | Web | 14. května 2017 v 16:03 | Reagovat

viagra e ossido nitrico

      http://viagrarxbuy.com/ - buy viagra

    <a href="http://viagrarxbuy.com/">viagra cheap</a>

    acheter viagra pfizer franc

6 Lidasoith Lidasoith | E-mail | Web | 14. května 2017 v 21:21 | Reagovat

viagra homme wikipedia

      http://viagrarxbuy.com/ - buy viagra online

    <a href="http://viagrarxbuy.com/">viagra generic</a>

    only today viagra injectable

7 Drewsoith Drewsoith | E-mail | Web | 18. května 2017 v 2:55 | Reagovat

cialis et nebilo

      <a href=http://buycialisizronline.com/>generic cialis</a>

    <a href="http://buycialisizronline.com/">cialis online</a>

    cialis 8omg

8 Ahmedphimi Ahmedphimi | E-mail | Web | 18. května 2017 v 23:40 | Reagovat

usefull link cialis online usa

<a href=http://buycialisvaonline.com/>cialis online</a>

<a href="http://buycialisvaonline.com/">cilais price</a>

precio cialis espana 10 mg

9 Valerysoith Valerysoith | E-mail | Web | 19. května 2017 v 15:04 | Reagovat

only today cialis 20mg

      <a href=http://cialisonlinexbm.com/>cialis online</a>

    <a href="http://cialisonlinexbm.com/">cialis generic</a>

    cialis belgique ordonnance

10 Annsoith Annsoith | E-mail | Web | 19. května 2017 v 22:14 | Reagovat

cialis 20mg cc

      <a href=http://cheapcialisv5.com/>buy cialis online</a>

    <a href="http://cheapcialisv5.com/">generic cialis</a>

    acheter cialis internet france

11 Anniesoith Anniesoith | E-mail | Web | 21. května 2017 v 17:47 | Reagovat

buy female viagra 200

      <a href=http://cheapviagrazpn.com/>viagra</a>

    <a href="http://cheapviagrazpn.com/">generic viagra</a>

    online generic viagra sales

12 Annsoith Annsoith | E-mail | Web | 22. května 2017 v 6:49 | Reagovat

only now soft cialis

      <a href=http://cheapcialisv5.com/>cialis cheap</a>

    <a href="http://cheapcialisv5.com/">cialis online</a>

    cialis 20 mg vida

13 Moisessoith Moisessoith | E-mail | Web | 24. května 2017 v 2:41 | Reagovat

generic viagra pills sale

      http://buyviagracvz.com/ -  viagra coupon

    <a href="http://buyviagracvz.com/"> generic viagra</a>

    pflanzliches viagra rezeptfrei

14 Annsoith Annsoith | E-mail | Web | 26. května 2017 v 5:20 | Reagovat

cialis 2 mg

      http://buycialisfxz.com/ - cheap cialis

    <a href="http://buycialisfxz.com/">buy cialis</a>

    buy female cialis 100

15 cialis|buy cialis|buy | E-mail | Web | 30. května 2017 v 18:28 | Reagovat

Hello!

16 Liossoith Liossoith | E-mail | Web | 2. srpna 2017 v 4:32 | Reagovat

only today cheep daily cialis

      http://genericialisasonline.com/ - buy cialis

    <a href="http://genericialisasonline.com/">cheap cialis</a>

    free 20mg cialis

17 Moledsoith Moledsoith | E-mail | Web | 28. srpna 2017 v 20:26 | Reagovat

venta cialis valparaiso

      <a href=http://cheapcialisuik.com/>cheap cialis</a>

    <a href="http://cheapcialisuik.com/">cialis</a>

    pillole di campione di cialis

18 Virtusoith Virtusoith | E-mail | Web | 30. srpna 2017 v 21:29 | Reagovat

cialis 50mg precio

      http://buycialisoponline.com/ - buy cialis online

    <a href="http://buycialisoponline.com/">buy cialis</a>

    canada meds online cialis

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama