***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Mary-Kate Olsen

25. července 2006 v 8:47 |  Slavní
Herečka

Datum narození:
13.06.1986

Místo narození:Sherman Oaks, Kalifornie, USA
Znamení:Blíženci

Filmografie:
2004 New York Minute (producentka) - Roxy Ryan
2003 The Challenge (TV) -Shane Dalton
2003 Charlieho Andílci: Na plný pecky /Charlie's Angels: Full Throttle/ - Future Angel
2002 Výlet do Říma /When In Rome/ (video, hlavní producentka) - Charli
2002 První jízda /Getting There/ (video, hlavní producentka) - Kylie Hunter
2002 Tough Cookie (TV seriál, hlavní producentka)
2001 Holiday in the Sun (video, hlavní producentka) - Madison Stewart
2001 Mary-Kate and Ashley in Action! (TV seriál, hlas, hlavní producentka) - Mary-Kate/speciálu agentka Misty
2001 So Little Time (TV seriál, hlavní producentka) - Riley Carlson
2001 Sestry v Londýně /Winning London/ (video, hlavní producentka) - Chloe Lawrence
2001 Fashion Forward: Spring 2001 (TV, hlavní producentka)
2000 The Amazing Adventures of Mary-Kate & Ashley (video)
2000 Sestry v akci /Our Lips Are Sealed/ (hlavní producentka) - Mary Kate Parker/Maddy Turtleby/ Karla Frauenfelder
2000 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Greatest Parties (video)
2000 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance (video, hlavní producentka)
2000 7th Heaven (TV seriál) - Carol Murphy v epizodě: "Gossip"
1999 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Fashion Party (video, hlavní producentka)
1999 Gólová výměna /Switching Goals/ (TV, hlavní producentka) - Samantha 'Sam' Stanton
1999 Výlet do Paříže /Passport to Paris/ (video, hlavní producentka) - Melanie 'Mel' Porter
1998 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Camping Party (video)
1998 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume Party (video)
1998 Táta z plakátu /Billboard Dad/ - Tess Tyler
1998 Two of a Kind (TV seriál) - Mary-Kate Burke
1997 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Mary-Kate
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Mary-Kate
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Mary-Kate
1996 The Adventures of Mary-Kate & Ashley: - Mary-Kate
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Mary-Kate
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley - Mary-Kate
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley: - Mary-Kate
1995 The Adventures of Mary-Kate & Ashley: - Mary-Kate
1995 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's - Mary-Kate
1995 Malé dohazovačky /It Takes Two/ - Amanda Lemmon
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama