***Při výběru lásky opatrný buď, né podle krásy, ale podle srdce suď***

Natalia Oreiro

25. července 2006 v 8:19 |  Slavní
Zpěvačka, Herečka
Datum narození:19.05.1977
Místo narození:Montevideo, Uruguay
Znamení:Býk
Životopis:
Natalia už odmalička chtěla být umělcem. Od osmi let začala chodit na hodiny zpěvu a kurzy herectví. Když jí bylo 12 let vyzkoušela dětský konkurz do reklamy, nakonec byla vybrána a její kariéra oficiálně začala. Mezi 12 a 16 rokem vystupovala ve více, než 30 reklamách pro významné společnosti, jako jsou Coca - Cola, Pepsi, Johanson & Johanson. Ve čtrnácti byla vybrána z více než 10 000 uchazečů pro cestování s brazilskou televizí.
Ačkoliv Natalia neustále pracovala, většinu svých příjmů vydala na zaplacení cest, které musela často podnikat do Buenos Aires z její rodné Montevideo. V 17 letech se rozhodla přestěhovat do Argentiny, kde dostala malou roli v telenovele "Inconquistable corazón" (1993). Po několika rolích v malých telenovelách získává hlavní roli Valerii v telenovele Bohatí a slavní "Ricos y Famosos" (1997), která jí přinesla první výraznější popularitu.
Po tomto prvním významnějším úspěchu v televizi získala první filmovou roli v komedii Argentinka v New Yorku "Un argentino en Nueva York" (1998), kde si zahrála mladou ženu, která se chce prosadit v hudebním světě. Za tento výkon byla Natalia vychvalována a v Argentině se tento film stal absolutním trhákem. Také soundtrack k filmu se stal číslem jedna po dobu tří měsíců. Všechny větší nahrávací společnosti se s ní snažili podepsat smlouvu.
Smlouvu podepsal s BMG a v roce 1998 vydává své debutové album Natalia Oreiro, které obsahovalo ústřední melodii k populární telenovele Divoký anděl "Muňeca Brava". Tato telenovela byla ohodnocena, jako nejlepší telenovela v Argentině. Její album se prodávalo ve více než 60 zemích a získalo dvě platinové desky. Získalo si mezinárodní úspěch a stalo se jedním z nejprodávanějších v mnoha zemích celé Ameriky a Evropy, kde získávalo zlaté, nebo platinové desky. Tato popularita ji donutila uskutečnit celosvětové turné od Latinské Ameriky, Evropy, Středního východu až po Asii. Turné bylo velmi úspěšné a všechny koncerty byly vyprodané.
Po tomto velkém úspěchu se rozhodla plně věnovat pěvecké kariéře, proto se přesunula do Los Angeles, kde strávila dva měsíce nahráváním svého druhého alba "Tu Veneno"(Your Poison). Také se vrátila zpět k herectví v telenovele "Kachorra" (2002), která se opět stala hitem po celém světě. A také vydala své již třetí album "Turmalina".
V roce 2001 se Natalia vdala za Ricarda Mollema, který je hlavním představitelem argentinské skupiny Divididos.
Ve zkratce:
výška 174 cm
váha 53 kg
míry 92-60-94
barva očí: zelená
otec: Carlos Oreiro
Filmografie:
2002 Kachorra /Kachorra/ (TV seriál) - Kachorra/Antonia
1999 Divoký anděl /Muneca brava/ (TV seriál) - Milagros Esposito/Cholito
1998 Argentinka v New Yorku /Un Argentino en Nueva York/ - Verónica De Ricci
1997 Bohatí a slavní /Ricos y famosos/ (TV seriál) - Valeria García Méndez
1996 Modelky 90-60-90 /90-60-90 modelos/ (TV seriál) - Lucía Peralta
1995 Sladká Ana /Dulce Ana/ (TV seriál) - Verónica Iturbe Montalbán
1995 Nedobytné Srdce /Inconquistable corazón/ (TV Series)
Diskografie:
2002 Turmalina
2000 Tu Veneno
1998 Natalia Oreiro

Odkazy:
http://www.natalia-oreiro.cz/ - skvělé české stránky
oreiro.wz.cz
www.natalia-oreiro.com
oreiro.8m.com
www.fanmusical.net/natalia_oreiro

Kontakt:
Virgina Koren
BMG Ariola Argentina
Talcahuano 750
(1013) Capital Federal
Buenos Aires
Argentina
DISKOGRAFIE.....
Natalia Oreiro
1. De Tu Amor
2. Uruguay
3. Se Pego En Mi Piel
4. Me Muero De Amor
5. Cambio Dolor
6. Valor
7. Sabrosito Y Dulzon
8. Vengo Del Mar
9. Huracan
10. Nada Mas Que Hablar
11. Y Te Vas Conmigo
12. Que Si, Que Si

____________________________________________________________________________
Tu Venedo
1. Tu Venedo
2. Rio De La Plata
3. Como Te Olvido
4. Luna Brava
5. Aburrida
6. Estamos Todos Solos (We're All Alone)
7. Gitano Corazon
8. Febrero
9. Donde Ira
10. Basta De Ti
11. Mata Y Envenena
12. Si Me Vas A Dar Tu Amor
13. Que Pena Me Das
14. Un Ramito De Violetas
15. Caliente
____________________________________________________________________________
Turmalina
1. No Soporto
2. Que Digan Lo Que Quieran
3. Amor Fatal
4. Alas De Libertad
5. Canto Canto
6. Cayendo
7. por Verte otra Vez
8. Cuesta Arriba, Cuesta Abajo
9. No Va Mas
10. Pasion Celeste
11. Mar
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kckc kckc | Web | 6. července 2008 v 9:12 | Reagovat

ahojky,prosím,hlasujte za mna v 3.kole SONB na

www.mojeberta.blog.cz

mám prezývku kckc

dakujem

2 kocour kocour | Web | 21. prosince 2008 v 12:51 | Reagovat

ahojky,prosím,hlasujte za mna v 2.kole SONB na

http://oreironaty.blog.cz/0812/sonb-kolo-2

mám prezývku kocur.dakujem.

3 luly luly | E-mail | 21. února 2009 v 3:09 | Reagovat

hola natalia soy luisa mi sueño es conocerte,soy fanatica de voz.besooo

4 yyxkxfiieeo yyxkxfiieeo | E-mail | Web | 27. května 2009 v 21:49 | Reagovat

GNadqk  <a href="http://pfnxtnlnruqv.com/">pfnxtnlnruqv</a>, [url=http://ghmgugxkluay.com/]ghmgugxkluay[/url], [link=http://yqkvzqhsithr.com/]yqkvzqhsithr[/link], http://iqffxfqopsgb.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama